Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/enigl0yz/public_html/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Душ кабини

Душ кабините са необходимо бижу и важно допълнение към вашата баня, а ние от ЕНИГЛАС ЕООД Пловдив с нашият дългогодишен опит ще направим това изживяване незабравимо с Вас.

ЕНИГЛАС ЕООД е производител на душ кабини за всеки вкус и пространство по стандартни размери 90/90 см., 80/80 см. и 100/100 см., , както и по размери и поръчка на клиента.Следи отблизо модните тенденции и разнообразява предлаганите от нея модели. Разполага със собствена съвременна база, оборудвана с модерни машини и техника, за производството на висококачествени закалени паравани и душ кабини. Целият процес от проектиране до монтиране на крайния продукт се извършва от наши специалисти. Разполагаме със собствен специализиран транспорт за доставкa и монтаж до всяка точка на страната.

Душ кабините могат да бъдат произведени от плоско или огънато висококачествено закалено стъкло с от 6 мм,8мм,10мм, и 12 мм. ,като проектирането може да се съобрази изцяло с формата, и особеностите на банята, за да се получи визуално удовлетворение и неповторим завършек на помещението. Стъклата може да са прозрачни,кристални, цветни, обемно /кафяво, сиво,синьо,зелено/,огледални,принтирани със снимки от нашата фото галерия, боядисани, матирани или матирани орнаменти, фигури и шарки по каталог.

За да се доближим максимално до стила, в който си представяте вашето допълнение към банята /душ кабината/, можем да ви помогнем с избора на качествен обков произведен от регламентирани производители от Австрия ,Германия, Италия и Дания с 5 год. гаранция и актуални цени ,с който да завършим цялостния облик на душ кабината ви.

Обкова за душ кабината това са механизмите – панти,фиксатори,конектори, стъклодържачи, обтегачи,дръжки,стъклодържачи,водобрани, релси и ролки за плъзгащи врати и плъзгащи системи. Всички те могат да бъдат селектирани цветово спрямо изискания ви вкус в – хром, инокс, сатен мат, мат, мед, злато, старо злато и други.

В зависимост от ситуациите, моделите могат да са стационарни, отваряеми, сгъваеми и плъзгащи се, като всеки вариант може да се изпълни и по задание на клиента.

Разнообразие от душ кабини и паравани тип хармоника, плъзгане, ъглови, квадратни, прави,огънати, квадратни,правоъгълни,трапецовидни,принтирани,дизайнерски,бутикови, супер лукс, и много други. Цената за душ кабините по поръчка може да се изчисли според модела типа на обкова, цвета на стъклото и проекта по запитване на посочените ймели.

При нас получатевате професионализъм, коректност, качество,кратки срокове и цени без конкуренция.

Сподели