Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/enigl0yz/public_html/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Стъклени офис преградни стени, витрини и стъклени врати

Стъклените витрини се наложиха на пазара през последните години за остъкляване на магазини, офис помещения, банки като един актуален и функционален метод, който осигурява максимална видимост простор, светлина и комфорт в помещенията.
Основните им преимущества са елегантността визията, подобрената естествена светлина и по-чистия въздух, които допускат и естествено просторните и великолепни гледки, които разкриват.
Стъклените преградни офис витрини се изработват от два вида стъкло:
Флоатно единично стъкло, което е най-разпространеното стъкло с дебелина до 20 мм, препоръча се то да е закалено/темперирано/. Триплекс с различна дебелина от 6мм до 12мм, като е възможна комбинация от няколко отваряеми и неотваряеми части. Триплексът при евентуален удар се напуква, но не се разпада.
Цветовата гама на стъклените витрини е от 6 стандартни цвята с възможност за матиране на стъклото, с което могат да се направят различни фигури, надписи и орнаменти на стъклото. Матирането се извършва чрез пясъкоструйна машина и шарки по каталог.
Един от най-разпространените методи за изграждане на стъклена витрина е чрез монтажа и върху висок клас алуминиев профил. Този вид системи се използва, както за външно така и за вътрешно остъкляване. Обкантващият алуминиев профил може да бъде в различен цвят от каталог на RAL.
Обковът е специализиран и гарантира безпроблемно и надеждна употреба и експлоатация. Моделите стъклени офис прегради от стъкла, които eniglass предлага на своите клиенти се изпълняват с разнообразие от панти, брави и механизми, произведени от водещите компании dormakaba ,graiv, siso и други на конкурентни цени за Пловдив и страната.
Продуктите на производителите стриктно са подлагани на редица тестове за качество и издръжливост и са сертифицирани съгласно европейските стандарти.
Шумоизолираните офис преградни стени са уникално решение за постигане на естетически критерии, които запазват възможността за реконструкции, изцяло съобразени с нуждите и желанията за промяна по всяко време. Предимствата и възможностите на различните системи са ненадминати като:
Разпределение на пространството – със стъклените офис преградни стени ще разпределяте пространството в помещението по най-рационалния възможен и практичен начин. Множеството комбинации, които може да направите с шумоизолираните офис преградни стени ще Ви убедят в ненадминатите предимства на системите и механизмите.
Съвършен дизайн – стил, елегантност и функционалност. С тях може да характеризираме стъклените офис преградни стени и витрини, които са съчетание от превъзходна елегантна визия и редица иновативни технологии.
Висок клас изработка – шумоизолираните офис преградни стени, които eniglass предлага на своите клиенти, са изработени от висококачествени материали, гарантиращи за здравината и издръжливостта на системите за дълъг период от време.
Стъклените врати, който се използват в съчетание със стъклените офис преградни стени набират все по-голяма популярност и се нареждат сред най-предпочитаните интериорни врати за остъкляване на магазини, офис помещения, банки, ресторанти, хотели, молове, жилища, като един актуален и функционален метод, който осигурява максимална видимост простор и светлина в помещенията.Разнообразието от модели е огромно – от изцяло стъклени и модели с изчистен дизайн, до модели с различни украси и декорации по каталог и идеи на клиента. С помощта на стъклените врати ще осигурите значителен комфорт във всяко едно помещение. Обковът е специализиран и гарантира безпроблемно и надеждно отваряне на вратата. Моделите стъклени врати, които eniglass предлага на своите клиенти се изпълняват с разнообразие от панти и брави, произведени от водещите компании dormakaba ,graiv, siso и други.

Сподели