Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/enigl0yz/public_html/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Стъклени душ кабини с плъзгащи механизми

Това са прегради, в които се използват няколко броя стъкла, в повечето случаи са 2, 3 или 4, където едно, две или три са стационарни, а другото /вратата/ се плъзга чрез механизми от алуминиеви релси с колички или механизъми с тръби и ролки за плъзгане , държачтръба – стъкло, държач тръба – стена,фиксатор стена/тръба, подов водач, стопер за врата. Вратите са с горно водене и няма нужда от потдушовото корито. Разполагаме с различни видове системи за плъзгане подходящи за вашата стъклена душ кабини за вашия дом или офис – различни системи за плъзгане за всеки вкус и каприз от най – високо качество и произход. Често използван тип преграда в бани с малки пространства, където няма място за стъкла с панти, които да отваряме.

Стъклата са от 6 мм,8мм,10мм, и 12 мм. , може да са прозрачни,кристални, цветни, обемно /кафяво, сиво,синьо,светло зелено/,огледални,принтирани със снимки от нашата фото галерия, боядисани по RAL система, матирани или матирани орнаменти, мат или прозрачни фигури и шарки по векторен каталог. По изтънчените клиенти могат да се възползват и от анти варовик стъклата /не задържа котлен камък/, който предлагаме на топ цени.

Сподели